Bericht versturen
Thuis >

Chengdu Cast Acrylic Panel Industry Co., Ltd Profiel van het bedrijf

Fabriekstocht
Production Line

Chengdu goot Acrylcomité Co., is Ltd (CDA) de volledige dochteronderneming van Monarchgroep baseert zich op de industrie-leidende technische ondersteuning van Mitsubishi-Rayonco., is Ltd, CDA uitgevaardigd acrylblad genoemd Merk DUKE.CDA een bedrijf dat R&D, productio, productie en verkoop intergrating en het is in absolute belangrijke positie van de binnenlandse PMMA-industrie. Productwildernis in sanitair, ADVERTENTIEteken, aquariumraad, de raad van de lawaaibarrière, enz. wordt gebruikt die.

 

Opgericht in 2007, behandelteengebiedvan52000vierkantemeters, totaleinvesteringvan120miljoen. De defabriekslay-outenfaciliteitenzijnallenovereenkomstigdebelangrijkenormvan dewereld, mettweevandewereldgeavanceerdevlakgegotenproductielijnen, kandeJaarlijksecapaciteitaan10000tonperjaarbereiken. GebruikendhetzuiverenieuweMitsubishiMMAmateriaalvan100%, vervaardigendeEngelsePilkington-Vormenhetingevoerdekleurendeeg omte verzekerendehogequalitucarylicbladen.

Chengdu Cast Acrylic Panel Industry Co., Ltd fabriek productielijn 0

 

 

R&D

Het technologier&d centrum is de afdeling dat ons bedrijf het meest investeert en de meeste aandacht zoals altijd, krijgt en zich bij de bouw van het in een R&D-organisatie op hoog niveau en high-tech concentreert, aan de ontwikkelingsstrategie van het bedrijf, de belangrijkste nieuwe producten en de nieuwe technologiebesluiten deelneemt.

Onder de autorisatie van de presidentambtenaar van ons bedrijf, is het centrum hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het formuleren van en het toepassen van de strategie van R&D van het bedrijf algemene en het jaarlijkse R&D-plan, leggend goede fundamenten voor de toekomstige larger-scale productie; tegelijkertijd, onderneemt het het technische ondersteuning en het raadplegen werk van de de technologische ontwikkelingstrategie van het bedrijf, nieuw productontwikkeling, ook oude producttransformatie, technologiebeheer, enz., om aan de de ontwikkelingsbehoeften van het bedrijf te voldoen.

 

De directeur van het R&D-centrumlaboratorium is Deng Pan, met het doctorale examen van chemie van een beroemde universiteit in China. Sinds het lid worden van het van bedrijf in 2010, volgens de ontwikkelingsbehoeften die van het bedrijf, de potentiële vereisten van de markt en cliënten onderzoeken, heeft hij het R&D-centrumteam ertoe gebracht om meer dan tien soorten functionele acrylbladen met succes te ontwikkelen, de productie technische problemen, opgelost en met de productieafdeling samengewerkt om het tarief van de productiekwalificatie beduidend te verbeteren en zeer de productiekost te verminderen. Onder zijn leiding, kan het R&D-centrum haalbaarheidsverslag snel uitbrengen en snel oplossingen leveren aan klanten met speciale vereisten, zeer verbeterend onze capaciteit om speciale aangepaste orden te ondernemen.

De gebruik van acrylbladen in de markt zijn snel veranderlijk, verdwijnen sommige toepassingen, en sommige nieuwe toepassingen ontwikkelen zich. De innovatieve capaciteit en R&D-het team zijn essentieel aan de duurzame ontwikkeling van een bedrijf. Om de scherpe geur en de stap dicht aan marktbehoeften te houden, groeit ons technologier&d team regelmatig en onophoudelijk, en het intelligentere personeel zal voortaan in het team worden geïntroduceerd. Het volgende belangrijkste doel voor ons R&D-centrum nog is functionele acrylbladen, wat helpt om meer toepassingen op meer gebieden, zoals nr te onderzoeken - glans acrylbladen, anti-vlam acrylbladen, de nieuwe acrylbladen van typekoorden, enz.

Chengdu Cast Acrylic Panel Industry Co., Ltd fabriek productielijn 0Chengdu Cast Acrylic Panel Industry Co., Ltd fabriek productielijn 1Chengdu Cast Acrylic Panel Industry Co., Ltd fabriek productielijn 2

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Geluiddicht Acrylblad Auteursrecht © 2022-2024 dukeacrylic.com . Alle rechten voorbehoudena.